Tilbake!


Nå har jeg komme godt på plass og tilbake i Danmark. Har hatt noen fantastiske uker hjemme, men er utrolig deilig å være tilbake og se alle igjen. Har savnet de i Danmark utrolig mye. De 2 ukene jeg var hjemme har vært veldig koselige og jeg har fått se alle igjen. Når jeg har vært hjemme har jeg egentlig bare slappet av og kost meg. Var kjempe hyggelig å si hilse på laget, gamle klassen, venner og familie igjen. Ser allerede frem til neste gang jeg skal hjem selvom det er utrolig deilig å være tilbake. Tror egentlig ikke jeg skal hjem før jul nå, men kan hende jeg drar hjem bare en helg. Christina og Celina fra Danmark kom for å besøke meg, det var utrolig hyggelig. De kom sent på fredag og reise sent på søndagen. Lørdagen var vi en tur ute i byen og jeg viste dem litt rundt og på søndagen var vi sammen med vennene mine. 


Dette var noen bilder fra min fantastiske tur hjem. Hadde egentlig ikke lyst å reise tilbake i går, men veldig glad for at jeg gjorde det. Er kjempe deilig å være tilbake å se alle igjen. Nå kan jeg jo også begynne rolig å turne noe som blir utrolig deilig. Har jo nesten ikke vært med på noen ting de første 2 månedene så gleder meg til å kunne starte igjen nå. 

 

Hva har dere gjort i høstferien? 

♥ Tomine

Én kommentar

lisarorvik

19.10.2015 kl.11:45

Ønsker deg en god mandag, du er utrolig nydelig :)!Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg heter Tomine og er en jente på 15år, fra Skien. Jeg driver med turn, og har derfor valgt å gå 10ende klasse i Danmark, på Vejstrup Efterskole, hvor jeg får drive masse med turn. Håper du vil følge min hverdag i Danmark!

For kontakt:
tominewal@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡